Latest theses Number of all theses in university repositories:  1049 Number of all theses in local repository:  1049 Last  25  theses
2023
[12], 167 listova
Đorđević, Nenad 1972-
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
Biografija autora: listovi 163-164. Bibliografija: listovi 120-128.
2023
349 listova
Janjić, Milan, 1993-
Biografija autora: list 347. Bibliografija: list. 322-340.
2023
366 стр.
Trajković, Tomislav 1969-
Pravni fakultet
Biografija: str. 362-363. Bibliografija: str. 344-362.
2023
[7], 184 str.
Maslak, Emir 1979-
Građevinsko-arhitektonski fakultet
Biografija autora: str. [185-186]. Bibliografija: str. 171-175.
2023
276 listova
Milosavljević, Ilija, 1992-
Filozofski fakultet
Biografija autora: list 276. Bibliografija: list 229-261.
2024
226 listova
Prvulović, Nikola, 1987-
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
Biografija autora: list 222-223. Bibliografija: list 198-217.
2023
490 listova
Cvetković, Vanja, 1994-
Filozofski fakultet
Biografija autora: str. 490. Bibliografija: str. 458-488.
2023
114 lista
Frtunić Gligorijević, Milena, 1989-
Elektronski fakultet
Biografija autora: list [160]. Bibliografija: listovi 149-159.
2024
[18], 289 listova
Stojanović, Sandra T., 1986-
Tehnološki fakultet
Biografija autora: list 288. Bibliografija: list. 241-259
2023
159 listova
Šešlija, Milan,
Elektronski fakultet
Biografija autora: list [160] Bibliografija: listovi 149-159
2023
VI, 248 str.
Mrdaković, Sanela,
Ekonomski fakultet
Bibliografija: str. 223-248 Biografija autora: str. [249]
2022
235 listova
Ćosović, Mehdija, 1983-
Ekonomski fakultet
Biografija autora: list 232 Bibliografija: listovi 212-231
2023
314 listova
Savić, Aleksandar, 1993-
Ekonomski fakultet
Biografija autora: list 311 Bibliografija: listovi 271-310
2023
456 str.
Milić, Jelena, 1991-
Filozofski fakultet
Biografija autora: 456 str. Bibliografija: str. 419-443.
2023
269 str.
Stanković, Milena M., 1988-
Filozofski fakultet
Bibliografija: str. 245-266 Biografija autora: str. 267.
2024
[14], 164 listova
Kodrić, Marija 1986-
Tehnološki fakultet
Biografija autora sa slikom: list 164. Bibliografija: list. 146-158.
2023
192 lista
Stamenković, Miloš D. 1992-
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
Biografija autora sa slikom: list 192. Bibliografija: listovi 164-177.
2023
435 listova
Mitić, Sara 1995-
Pravni fakultet
Bibliografija: listovi 429-435.
2023
98 listova
Stojanović, Mirjana, 1993-
Prirodno-matematički fakultet
Biografija sa bibliografijom: listovi 94-97 Bibliografija: listovi 84-93
2023
154 lista
Petrović, Aleksandra 1994-
Prirodno-matematički fakultet
Biografija sa bibliografijom: listovi 152-154; bibliografija: listovi 117-146
2023
[5], 107 listova
Mihajlović, Nadica 1973-
Prirodno-matematički fakultet
Bibliografija: listovi 100-107
2023
277 listova
Stojadinović, Danijela J., 1976-
Fakultet zaštite na radu
Biografija autora sa bibliografijom: list. 267-274 Bibliografija: listovi 257-266
2023
794 str.
Nešić, Milan, 1991-
Prirodno-matematički fakultet
Biografija sa bibliografijom: str. 790-794 Bibliografija: str. 790-794.
2023
Х, 123 listova
Pavlović, Vukašin D., 1986-
Mašinski fakultet
Biografija autora: list 123 Bibliografija: list. 113-122
2023
[12], 289 listova
Nikolić, Vojislav, 1987-
Građevinsko-arhitektonski fakultet
Biografija autora: list 289 Bibliografija: list. 199-221